Ovnstegt kylling og rodfrugter

55 min. total

Ingredienser

  • 500 gram kartoffel, både
  • 250 gram rødbede, skåret
  • 250 gram gulerod i tern
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 stk løg, hakket
  • 3 spsk olivenolie
  • 0,75 cup hvidvin
  • 2 stk timiankvist
  • 8 stk kyllingelår
  • 1 cup yoghurt, naturel

Instruktioner

  1. Forvarm ovn til 205 °C. Bland kartoffel, rødbede, gulerod, løg og hvidløg i et ovnfast fad.
  2. Dryp olie over og hæld vin ved. Læg timianen ned bland grøntsagerne. Krydr med salt og peber.
  3. Krydr kyllingen med salt og peber. Læg den ovenpå grøntsagerne.
  4. Dæk fadet med sølvpapir og bag i 15 minutter. Fjern sølvpapiret og bag i yderligere 20-25 minutter. Imens, bland da yoghurt, salt og peber.
  5. Server kylling og rodfrugter med yoghurtdressingen. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 743 kcal.

Protein: 32%

Kulhydrat: 26%

Fedt: 43%