Ovnstegt kyllinge-grøntsagssalat

25 min. total

Ingredienser

  • 2 stk kyllingebryst i tern
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 stk squash i tern
  • 1 stk rødløg, både
  • 1 stk gul peberfrugt i tern
  • 0,5 cup yoghurt, naturel
  • 1 tsk citronsaft
  • 2 cup rucola

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 205 °C. Dryp olie over kyllingen. Krydr med salt og peber.
  2. Læg bagepapir på en bageplade. Læg kyllingen på bagepladen. Læg squash, løg og peberfrugt rundt om kyllingen.
  3. Dryp olie over det hele. Krydr med salt og peber. Bag i 12-15 minutter. Imens rør da den resterende olie sammen med yoghurt, citronsaft, salt og peber.
  4. Lad kyllingen og grøntsagerne køle af. Anret det hele på en bund af rucola. Server med yoghurtdressing. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 500 kcal.

Protein: 30%

Kulhydrat: 14%

Fedt: 56%