Ovnstegt rødebede-gulerodssalat

35 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk olivenolie
  • 1 pound rødbede, skåret
  • 1 pound gulerod i stænger
  • 2 cup spinat
  • 2 cup fetaost, smuldret
  • 0,5 cup valnødder, ristet og knust
  • 2 spsk persille, hakket

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 230 °C. Vend gulerødderne med 1/2 af olivenolien.
  2. Fordel dem på en halv bageplade. Krydr med salt og peber.
  3. Vend rødbederne med den resterende olie. Fordel dem på den anden halvdel af bagepladen. Krydr med salt og peber.
  4. Ovnsteg dem i 15 minutter. Tag rodfrugterne ud og anret dem på en bund a spinat.
  5. Pynt salaten med feta, valnødder og persille. Server med din ynglings dressing. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 487 kcal.

Protein: 17%

Kulhydrat: 20%

Fedt: 63%