Ovnstegte grøntsager og tofusalat

40 min. total

Ingredienser

  • 14 ounce tofu i tern
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 cup broccoli, buketter
  • 1 stk rød peberfrugt, skåret
  • 1 stk gul peberfrugt, skåret
  • 1 cup champignon i skiver
  • 1 cup grønne ærter, blancheret
  • 1 stk rødløg i skiver
  • 1 spsk riseddike
  • 0,5 tsk soyasauce
  • 2 spsk sesamolie
  • 0,25 tsk sukker

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 205 °C. Dræn tofuen og dup det tørt. Skær tofuen i tern. Vend tofuen med 1/3 af olien.
  2. Læg tofuen på en bageplade. Vend broccoli, peberfrugt, champignon, ærter og løg med den resterende olie, salt og peber.
  3. Læg grøntsagerne på en bageplade. Bag i 30 minutter og check så grøntsager og tofu.
  4. Tag de grøntsager der er færdige ud og vend tofuen. Pisk eddike, sojasauce, sesamolie og sukker sammen i en skål.
  5. Tjek til grøntsager og tofu og se om de er klar. Når de er færdige, server dem da med dressingen. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 638 kcal.

Protein: 19%

Kulhydrat: 18%

Fedt: 63%