Ovnstegte grøntsager og tofusalat

40 min. total

Ingredienser

  • 400 gram tofu i tern
  • 3 spsk olivenolie
  • 4,7 dl broccoli, buketter
  • 1 stk rød peberfrugt, skåret
  • 1 stk gul peberfrugt, skåret
  • 2,4 dl champignon i skiver
  • 2,4 dl grønne ærter, blancheret
  • 1 stk rødløg i skiver
  • 1 spsk riseddike
  • 0,5 tsk soyasauce
  • 2 spsk sesamolie
  • 0,25 tsk sukker

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 205 °C. Dræn tofuen og dup det tørt. Skær tofuen i tern. Vend tofuen med 1/3 af olien.
  2. Læg tofuen på en bageplade. Vend broccoli, peberfrugt, champignon, ærter og løg med den resterende olie, salt og peber.
  3. Læg grøntsagerne på en bageplade. Bag i 30 minutter og check så grøntsager og tofu.
  4. Tag de grøntsager der er færdige ud og vend tofuen. Pisk eddike, sojasauce, sesamolie og sukker sammen i en skål.
  5. Tjek til grøntsager og tofu og se om de er klar. Når de er færdige, server dem da med dressingen. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 638 kcal.

Protein: 19%

Kulhydrat: 18%

Fedt: 63%