Pæresalat med Valnøddekerner og Hytteost

15 min. total

Ingredienser

  • 2 tsk honning
  • 1,5 spsk olivenolie
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 1 stk pære, skåret
  • 0,5 stk rødløg i skiver
  • 4 cup rucola
  • 2 spsk hytteost
  • 2 spsk valnødder, knust

Instruktioner

  1. Mix honning, olivenolie og hvidvinseddike i en skål for at lave dressingen og sæt til side. Kom pære og rødløg i en ny skål og hæld lidt af dressingen henover.
  2. Kombinér rucola, hytteost og valnødder. Tilføj pære og løg til salaten og drys med extra dressing. Værsgo'!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 265 kcal.

Protein: 11%

Kulhydrat: 32%

Fedt: 57%