Pappardelle med Varmrøget Laks

20 min. total

Ingredienser

  • 1 pound pappardelle, fuldkorn
  • 2 spsk smør
  • 1 stk skalotteløg, finthakket
  • 1 spsk hvidvin
  • 0,5 cup fløde, lav fedt
  • 12 spsk parmesan, revet
  • 200 gram røget laksefilet i stykker
  • 5 gram basilikum

Instruktioner

  1. Kog pastaen efter pakkens anvisning. Hæld vandet fra når pastaen har kogt færdig, men gem lidt vand til senere! Smelt smør på medium varme i en sovsegryde.
  2. Tilføj skalotteløg og steg til de er gyldne. Hæld hvidvin i gryden og kog i 1 min. Kom herefter fløde i gryden og lad det koge op. Til sidst tilføjes parmesan ost sammen med salt og peber.
  3. Rør i saucen til den er glat. Kom pastaen i gryden sammen med det gemte pastavand og lad det stå på medium varme.
  4. Kom den varmrøgede laks i og mix grundigt med pastaen. Tillad saucen at tykne og fjern derefter fra varmen. Anret med parmesan og basilikum. Velbekomme!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 682 kcal.

Protein: 22%

Kulhydrat: 39%

Fedt: 39%