Pappardelle med Varmrøget Laks

20 min. total

Ingredienser

  • 450 gram pappardelle, fuldkorn
  • 2 spsk smør
  • 1 stk skalotteløg, finthakket
  • 1 spsk hvidvin
  • 1,2 dl fløde, lav fedt
  • 12 spsk parmesan, revet
  • 200 gram røget laksefilet i stykker
  • 5 gram basilikum

Instruktioner

  1. Kog pastaen efter pakkens anvisning. Hæld vandet fra når pastaen har kogt færdig, men gem lidt vand til senere! Smelt smør på medium varme i en sovsegryde.
  2. Tilføj skalotteløg og steg til de er gyldne. Hæld hvidvin i gryden og kog i 1 min. Kom herefter fløde i gryden og lad det koge op. Til sidst tilføjes parmesan ost sammen med salt og peber.
  3. Rør i saucen til den er glat. Kom pastaen i gryden sammen med det gemte pastavand og lad det stå på medium varme.
  4. Kom den varmrøgede laks i og mix grundigt med pastaen. Tillad saucen at tykne og fjern derefter fra varmen. Anret med parmesan og basilikum. Velbekomme!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 682 kcal.

Protein: 22%

Kulhydrat: 39%

Fedt: 39%