Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Paprika-kyllingesalat med tahini dressing
35 min. total
Ingredienser
-
Kylling
2 stk kyllingebryst - 1 spsk olivenolie
- 2 spsk paprika
- 1 spsk hvidløgspulver
-
Dressing
2 spsk tahini - 1 spsk æblecidereddike
- 2 spsk limesaft
-
Salat
12 dl rucola - 2,4 dl blåbær
- 1,2 dl fetaost i tern
- 0,6 dl gulerod, revet
Instruktioner
-
Kylling
Forvarm ovnen til 175 °C. Læg bagepapir på en bageplade. Pensel kyllingebrysterne med olie og læg dem på bagepladen. Drys paprika, hvidløgspulver, salt og peber på kyllingen. - Bag dem i 15 minutter. Vend derefter kyllingen og bag den i yderligere 15 minutter.
- Check om kyllingen er færdig. Når de er klar, tag dem ud og lad dem køle af i 5 minutter.
-
Dressing
Mens kyllingen er i ovnen, tag en skål og pisk tahini, æblecideredikke, limesaft, salt og peber sammen i den. - Smag til med krydderier. Dressingen bør være tyk og cremet. Stil den til side.
-
Salat
I en salatskål, bland rucola, blåbær, fetaost og gulerødder. - Skær kyllingen i skiver og læg den ovenpå salaten. Hæld dressingen over salaten, eller server den ved siden af. Værsgo!
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 601 kcal.
Protein: 32%
Kulhydrat: 16%
Fedt: 52%