Paprika-kyllingesalat med tahini dressing

35 min. total

Ingredienser

  • Kylling
    2 stk kyllingebryst
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 spsk paprika
  • 1 spsk hvidløgspulver
  • Dressing
    2 spsk tahini
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 2 spsk limesaft
  • Salat
    5 cup rucola
  • 1 cup blåbær
  • 0,5 cup fetaost i tern
  • 0,25 cup gulerod, revet

Instruktioner

  1. Kylling
    Forvarm ovnen til 175 °C. Læg bagepapir på en bageplade. Pensel kyllingebrysterne med olie og læg dem på bagepladen. Drys paprika, hvidløgspulver, salt og peber på kyllingen.
  2. Bag dem i 15 minutter. Vend derefter kyllingen og bag den i yderligere 15 minutter.
  3. Check om kyllingen er færdig. Når de er klar, tag dem ud og lad dem køle af i 5 minutter.
  4. Dressing
    Mens kyllingen er i ovnen, tag en skål og pisk tahini, æblecideredikke, limesaft, salt og peber sammen i den.
  5. Smag til med krydderier. Dressingen bør være tyk og cremet. Stil den til side.
  6. Salat
    I en salatskål, bland rucola, blåbær, fetaost og gulerødder.
  7. Skær kyllingen i skiver og læg den ovenpå salaten. Hæld dressingen over salaten, eller server den ved siden af. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 601 kcal.

Protein: 32%

Kulhydrat: 16%

Fedt: 52%