Paprika-kyllingesalat med tahini dressing

35 min. total

Ingredienser

  • Kylling
    2 stk kyllingebryst
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 spsk paprika
  • 1 spsk hvidløgspulver
  • Dressing
    2 spsk tahini
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 2 spsk limesaft
  • Salat
    12 dl rucola
  • 2,4 dl blåbær
  • 1,2 dl fetaost i tern
  • 0,6 dl gulerod, revet

Instruktioner

  1. Kylling
    Forvarm ovnen til 175 °C. Læg bagepapir på en bageplade. Pensel kyllingebrysterne med olie og læg dem på bagepladen. Drys paprika, hvidløgspulver, salt og peber på kyllingen.
  2. Bag dem i 15 minutter. Vend derefter kyllingen og bag den i yderligere 15 minutter.
  3. Check om kyllingen er færdig. Når de er klar, tag dem ud og lad dem køle af i 5 minutter.
  4. Dressing
    Mens kyllingen er i ovnen, tag en skål og pisk tahini, æblecideredikke, limesaft, salt og peber sammen i den.
  5. Smag til med krydderier. Dressingen bør være tyk og cremet. Stil den til side.
  6. Salat
    I en salatskål, bland rucola, blåbær, fetaost og gulerødder.
  7. Skær kyllingen i skiver og læg den ovenpå salaten. Hæld dressingen over salaten, eller server den ved siden af. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 601 kcal.

Protein: 32%

Kulhydrat: 16%

Fedt: 52%