Parmaskinkepizza

80 min. total

Ingredienser

  • 1 cup vand
  • 2,3 tsk tørgær
  • 1 spsk honning
  • 2,8 cup fuldkornshvedemel
  • 0,5 tsk salt
  • 1 spsk olivenolie
  • 4 spsk tomatsauce
  • 8 ounce serranoskinke

Instruktioner

  1. Tag en lille skål og rør vand, gær og honning sammen. Lad det hvile til det skummer.
  2. Tag en ny skål og bland mel, salt og gærblandingen indtil det bliver til en klump dej.
  3. Smør en ny skål med olie. Læg dejen i skålen og dæk den med husholdningsfilm. Stil skålen et varmt sted og lad dejen hæve omtrent 1 time.
  4. Forvarm ovnen til 220 °C. Rul dejen ud til den ønskede form. Strø mel på en bageplade og læg dejen på pladen.
  5. Hæld tomatsauce på og dryp olivenolie ud over. Bag den i 10-15 minutter. Læg parmaskinken på og skær pizzaen ud. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 1090 kcal.

Protein: 21%

Kulhydrat: 57%

Fedt: 22%