Pasta med ærter og laks

20 min. total

Ingredienser

  • 350 gram pasta, fuldkorn
  • 400 gram laksefilet i stykker
  • 3,5 translation missing: da.fluid_ounce fløde, lav fedt
  • 300 gram grønne ærter, blancheret
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 tsk citronskal
  • 8 spsk parmesan, revet

Instruktioner

  1. Kog pastaen efter emballagens anvisninger. Læg laksen i en kasserolle og dæk med koldt vand.
  2. Bring vandet i kog, læg låg på og fjern fra varmen. Lad laksen pochere i 10 minutter. Hæld vandet fra og pil skindet af.
  3. Del laksen i store flager. Opvarm fløde i en stegepande. Tilføj ærter og laks.
  4. Tilføj citronsaft, citronskal, salt og peber. Varm det igennem. Tilføj pastaen og 1/2 a parmesanen.
  5. Bland grundigt. Smag til med krydderier. Server pyntet med den resterende parmesan. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 689 kcal.

Protein: 27%

Kulhydrat: 41%

Fedt: 32%