Pasta med ærter og laks

20 min. total

Ingredienser

  • 350 gram pasta, fuldkorn
  • 400 gram laksefilet i stykker
  • 1 dl fløde, lav fedt
  • 300 gram grønne ærter, blancheret
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 tsk citronskal
  • 8 spsk parmesan, revet

Instruktioner

  1. Kog pastaen efter emballagens anvisninger. Læg laksen i en kasserolle og dæk med koldt vand.
  2. Bring vandet i kog, læg låg på og fjern fra varmen. Lad laksen pochere i 10 minutter. Hæld vandet fra og pil skindet af.
  3. Del laksen i store flager. Opvarm fløde i en stegepande. Tilføj ærter og laks.
  4. Tilføj citronsaft, citronskal, salt og peber. Varm det igennem. Tilføj pastaen og 1/2 a parmesanen.
  5. Bland grundigt. Smag til med krydderier. Server pyntet med den resterende parmesan. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 689 kcal.

Protein: 27%

Kulhydrat: 41%

Fedt: 32%