Pasta med ærter, spinat og tun

20 min. total

Ingredienser

  • 400 gram penne pasta, fuldkorn
  • 2 tsk olivenolie
  • 1 stk løg i skiver
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 430 gram tun, drænet
  • 2 cup grønne ærter, blancheret
  • 100 gram spinat

Instruktioner

  1. Kog pastaen efter emballagens anvisninger. Gem pastavandet.
  2. Opvarm olien i en stegepande over høj varme. Steg løgene i 3 minutter.
  3. Tilføj hvidløg og steg i yderligere 1 minut. Tilføj tun, ærter og spinat.
  4. Steg i 2 minutter indtil spinaten krøller. Krydr.
  5. Tilføj pasta og pasta vand til panden. Rør rundt for at blande. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 568 kcal.

Protein: 32%

Kulhydrat: 57%

Fedt: 11%