Pasta med avocado-pekannøddepesto

25 min. total

Ingredienser

  • 340 gram spaghetti, fuldkorn
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 stk avocado i skiver
  • 2,4 dl spinat
  • 1,2 dl pekannødder, ristede
  • 0,6 dl basilikum
  • 4 spsk parmesan, revet
  • 1 spsk citronsaft
  • 0,5 tsk salt og peber

Instruktioner

  1. Kog pastaen efter emballagens anvisninger. Gem pastavandet. I en blender, bland hvidløg, avocado, spinat, pekannødder, basilikum, parmesanost og citronsaft.
  2. Blend indtil ensartet. Tilsæt halvdelen af pastavandet lidt af gangen indtil den ønskede konsistens opnås.
  3. Smag til med salt og peber. Tag en skål og bland pasta med pestoen. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 538 kcal.

Protein: 14%

Kulhydrat: 51%

Fedt: 34%