Pasta med avocado-pekannøddepesto

25 min. total

Ingredienser

  • 12 ounce spaghetti, fuldkorn
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 stk avocado i skiver
  • 1 cup spinat
  • 0,5 cup pekannødder, ristede
  • 0,25 cup basilikum
  • 4 spsk parmesan, revet
  • 1 spsk citronsaft
  • 0,5 tsk salt og peber

Instruktioner

  1. Kog pastaen efter emballagens anvisninger. Gem pastavandet. I en blender, bland hvidløg, avocado, spinat, pekannødder, basilikum, parmesanost og citronsaft.
  2. Blend indtil ensartet. Tilsæt halvdelen af pastavandet lidt af gangen indtil den ønskede konsistens opnås.
  3. Smag til med salt og peber. Tag en skål og bland pasta med pestoen. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 538 kcal.

Protein: 14%

Kulhydrat: 51%

Fedt: 34%