Pasta med laks og ærter

20 min. total

Ingredienser

  • 200 gram fusilli, fuldkorn
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stk skalotteløg, finthakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 50 gram grønne ærter, blancheret
  • 200 gram røget laksefilet i stykker
  • 140 gram fløde, lav fedt
  • 1 spsk citronsaft
  • 0,5 cup grøntsagsbouillon
  • 50 gram spinat

Instruktioner

  1. Kog pastaen efter emballagens anvisninger. Dræn den og gem pastavandet.
  2. Tag en kasserolle og opvarm olien. Tilføj forårsløg og hvidløg. Steg i 5 minutter.
  3. Tilføj de frosne ærter, laks, fløde, citronsaft, bouillon og pastavandet.
  4. Kog i 3-4 minutter. Rør spinat og pasta i. Vend til pastaen er dækket. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 783 kcal.

Protein: 21%

Kulhydrat: 39%

Fedt: 40%