Pastapenne med kylling og tomatsauce

25 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk olivenolie
  • 1 pound kyllingebryst, skåret
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 28 ounce flåede tomater
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk peber
  • 1 pound penne pasta, fuldkorn
  • 4 spsk parmesan, revet
  • 2 spsk persille, hakket

Instruktioner

  1. I en kasserolle, opvarm olie. Tilføj kylling og steg i omtrent 2 minutter. Tilføj hvidløg, rør og steg i yderligere 1 minut.
  2. Tilføj flåede tomater og bring det i kog. Skru ned og lad det simre i 10 minutter. Smag til med salt og peber.
  3. Imens, kog pasta i salted vand efter emballagens anvisninger. Dræn den og bland den med saucen.
  4. Tilføj ost og persille. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 707 kcal.

Protein: 25%

Kulhydrat: 49%

Fedt: 26%