Penne med marinara sauce

40 min. total

Ingredienser

  • 450 gram penne pasta, fuldkorn
  • 2 spsk olivenolie
  • 0,5 stk løg, hakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 8,3 dl flåede, hakkede tomater
  • 1 stk timiankvist
  • 1 blad basilikum, hakket
  • 3 stk tomat, hakket
  • 2 spsk persille, hakket
  • 3 spsk parmesan, revet

Instruktioner

  1. Kog pasta efter emballagens anvisninger. Hæld vandet fra. Opvarm olien i en kasserolle ved mellem-høj varme.
  2. Sauter løg og hvidløg i 3 minutter under omrøring. Tilføj tomat og bring det i kog.
  3. Skru ned og lad det simre under låg i 10 minutter. Tilføj timian, basilikum og flåede tomater.
  4. Lad det simre i et par minutter indtil det er varmet igennem. Fjern timiankvisten. Krydr med alt og peber og rør rundt.
  5. Server pastaen med marinara saucen ovenpå. Pynt med persille og parmesan. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 378 kcal.

Protein: 15%

Kulhydrat: 63%

Fedt: 22%