Penne med marinara sauce

40 min. total

Ingredienser

  • 1 pound penne pasta, fuldkorn
  • 2 spsk olivenolie
  • 0,5 stk løg, hakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 3,5 cup flåede, hakkede tomater
  • 1 stk timiankvist
  • 1 blad basilikum, hakket
  • 3 stk tomat, hakket
  • 2 spsk persille, hakket
  • 3 spsk parmesan, revet

Instruktioner

  1. Kog pasta efter emballagens anvisninger. Hæld vandet fra. Opvarm olien i en kasserolle ved mellem-høj varme.
  2. Sauter løg og hvidløg i 3 minutter under omrøring. Tilføj tomat og bring det i kog.
  3. Skru ned og lad det simre under låg i 10 minutter. Tilføj timian, basilikum og flåede tomater.
  4. Lad det simre i et par minutter indtil det er varmet igennem. Fjern timiankvisten. Krydr med alt og peber og rør rundt.
  5. Server pastaen med marinara saucen ovenpå. Pynt med persille og parmesan. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 378 kcal.

Protein: 15%

Kulhydrat: 63%

Fedt: 22%