Pitabrød med Spinat og Hakketkød

20 min. total

Ingredienser

  • 8 ounce yoghurt, naturel
  • 0,33 cup agurk i tern
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 pound hakket oksekød (lav fedt)
  • 1,5 tsk tørret oregano
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk løgpulver
  • 4 stk pitabrød, fuldkorn
  • 2 cup spinat

Instruktioner

  1. Lav dressingen i en blender ved at tilføje yoghurt, agurk, hvidløg, salt og peber. Blend indtil dressingen er glat og sæt på køl.
  2. Varm olivenolie i en stegepande på medium-høj varme. Steg kødet i 8-10 min. Drys med oregano, hvidløgspulver og løg pulver og bland grundigt. Varm i mellemtiden pitabrødene efter anvisningen bag på pakken.
  3. Fjern kødet fra varmen, skær en lomme i pitabrødene og fyld dem med spinat, kød og yoghurt dressing. Velbekomme!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 471 kcal.

Protein: 28%

Kulhydrat: 36%

Fedt: 36%