Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Pizza carbonara med ærter
40 min. total
Ingredienser
- 1,8 dl fuldkornshvedemel
- 1,8 dl hvedemel
- 2,3 tsk tørgær
- 0,75 tsk salt
- 0,25 tsk sukker
- 1,2 dl varmt vand
- 2 tsk olivenolie
- 4 stykke kalkunbacon, hakket
- 2 fed hvidløg, finthakket
- 2,4 dl mozzarella, revet
- 1,2 dl grønne ærter, blancheret
- 2 stk æg
Instruktioner
- Tilføj al mel, gær, salt og sukker til en foodprocessor. Blend til det er blandet. Bland varmt vand og olie i en målebæger.
- Hæld den varme væske i mens motoren kører, indtil blandingen bliver til en klistret klump. Kør motoren i endnu et minut for at ælte dejen.
- Tilføj vand eller mel efter behov. Læg dejklumpen på en overflade strået med mel. Smør et stykke husholdningsfilm og læg det over dejen.
- Lad dejen hvile i 20 minutter før den rulles ud for at få en bedre tekstur. Læg en pizzasten på den nederste ovnrist.
- Forvarm ovnen til 260 °C. Rul dejen ud til den ønskede størrelse. Læg den på en bageplade.
- Steg bacon på en non-stick pande indtil det er sprødt. Hak baconen i stykker.
- Pensel dejen med hvidløg. Træk risten med pizzastenen ud. Strø mel på stenen for at forhindre dejen klistre til stenen. Flyt dejen over på stenen.
- Strø ost, ærter og bacon på pizzaen. Efterlad et par centimeter i kanten til skorpe. Slå æg ud midt på pizzaen. Bag den i 12-15 minutter. Værsgo!
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 706 kcal.
Protein: 24%
Kulhydrat: 48%
Fedt: 28%