Pizza carbonara med ærter

40 min. total

Ingredienser

  • 1,8 dl fuldkornshvedemel
  • 1,8 dl hvedemel
  • 2,3 tsk tørgær
  • 0,75 tsk salt
  • 0,25 tsk sukker
  • 1,2 dl varmt vand
  • 2 tsk olivenolie
  • 4 stykke kalkunbacon, hakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 2,4 dl mozzarella, revet
  • 1,2 dl grønne ærter, blancheret
  • 2 stk æg

Instruktioner

  1. Tilføj al mel, gær, salt og sukker til en foodprocessor. Blend til det er blandet. Bland varmt vand og olie i en målebæger.
  2. Hæld den varme væske i mens motoren kører, indtil blandingen bliver til en klistret klump. Kør motoren i endnu et minut for at ælte dejen.
  3. Tilføj vand eller mel efter behov. Læg dejklumpen på en overflade strået med mel. Smør et stykke husholdningsfilm og læg det over dejen.
  4. Lad dejen hvile i 20 minutter før den rulles ud for at få en bedre tekstur. Læg en pizzasten på den nederste ovnrist.
  5. Forvarm ovnen til 260 °C. Rul dejen ud til den ønskede størrelse. Læg den på en bageplade.
  6. Steg bacon på en non-stick pande indtil det er sprødt. Hak baconen i stykker.
  7. Pensel dejen med hvidløg. Træk risten med pizzastenen ud. Strø mel på stenen for at forhindre dejen klistre til stenen. Flyt dejen over på stenen.
  8. Strø ost, ærter og bacon på pizzaen. Efterlad et par centimeter i kanten til skorpe. Slå æg ud midt på pizzaen. Bag den i 12-15 minutter. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 706 kcal.

Protein: 24%

Kulhydrat: 48%

Fedt: 28%