Pocheret æg og avocado på ristet brød

10 min. total

Ingredienser

  • 2 stk æg
  • 2 spsk klar eddike
  • 2 stykke brød, fuldkorn, ristet
  • 0,5 cup ærtespirer
  • 1 stk avocado i skiver

Instruktioner

  1. Fyld en kasserolle med vand, tilføj eddike. Bring vandet i kog ved høj varme. Når vandet koger, skru ned så det simre.
  2. Slå æggene ud i individuelle skåle. Rør rundt i det simrende vand så det virvler og hæld æggene ned i midten af hvirvlen. Læg låg på og kog i 2 1/2 minut.
  3. Læg avocado, spirer og æg på brødet. Krydr med salt og peber. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 317 kcal.

Protein: 17%

Kulhydrat: 38%

Fedt: 45%