Pocheret torskefillet

25 min. total

Ingredienser

  • 0,5 cup perle couscous
  • 3 cup vand
  • 2 spsk hvidvin
  • 2 stykke citron i skiver
  • 1 blad laurbærblad
  • 0,5 tsk peber
  • 2 stk torskefilet
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 cup gulerod i stænger
  • 1 cup minimajs, skåret
  • 1 cup sukkerærter
  • 0,5 cup grønne ærter, blancheret
  • 1 cup babyspinat

Instruktioner

  1. Bland vand, vin, citron, laurbærblad, salt og peber i en gryde. Bring det i kog over høj varme.
  2. Skru ned for varmen indtil det simre. Tilføj da torsken og lad den pochere i 7 minutter. Imens, hæld da kogende vand på couscousen og lad det stå i 10 minutter.
  3. Imens, opvarm da olie i en sauterpande. Sauter hvidløg indtil de dufter. Tilføj gulerod, majs, sukkerærter, grønne ærter og couscous.
  4. Steg i 5 minutter under konstant omrøring. Læg spinaten på en tallerken. Læg couscousen ovenpå. Anret torsken øverst. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 525 kcal.

Protein: 32%

Kulhydrat: 50%

Fedt: 18%