Pocheret torskefillet

25 min. total

Ingredienser

  • 1,2 dl perle couscous
  • 7,1 dl vand
  • 2 spsk hvidvin
  • 2 stykke citron i skiver
  • 1 blad laurbærblad
  • 0,5 tsk peber
  • 2 stk torskefilet
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 2,4 dl gulerod i stænger
  • 2,4 dl minimajs, skåret
  • 2,4 dl sukkerærter
  • 1,2 dl grønne ærter, blancheret
  • 2,4 dl babyspinat

Instruktioner

  1. Bland vand, vin, citron, laurbærblad, salt og peber i en gryde. Bring det i kog over høj varme.
  2. Skru ned for varmen indtil det simre. Tilføj da torsken og lad den pochere i 7 minutter. Imens, hæld da kogende vand på couscousen og lad det stå i 10 minutter.
  3. Imens, opvarm da olie i en sauterpande. Sauter hvidløg indtil de dufter. Tilføj gulerod, majs, sukkerærter, grønne ærter og couscous.
  4. Steg i 5 minutter under konstant omrøring. Læg spinaten på en tallerken. Læg couscousen ovenpå. Anret torsken øverst. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 525 kcal.

Protein: 32%

Kulhydrat: 50%

Fedt: 18%