Pølse-grøntsagsmix

30 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk olivenolie
  • 4,7 dl kartoffel i tern
  • 260 gram kyllingepølse i skiver
  • 0,5 stk løg, hakket
  • 0,5 tsk hvidløg, finthakket
  • 0,5 stk rød peberfrugt i tern
  • 0,5 stk grøn peberfrugt i tern
  • 1 stk squash i tern
  • 0,25 tsk chiliflager
  • 1 spsk italiensk krydderi
  • 2,4 dl grøntsagsbouillon
  • 2 spsk persille, hakket

Instruktioner

  1. Opvarm olien i en gryde ved mellem-høj varme. Tilføj kartofler og krydr med salt og peber. Steg i 8-10 minutter. Tag kartoflerne ud af gryden, og stil dem til siden.
  2. In den samme gryde, steg pølsen i 5 minutter. Fjern følsen fra gryden og læg den over til kartoflerne. Steg løg og hvidløg i gryden i 1-2 minutter.
  3. Tilføj peberfrugt og squash. Krydr med chili, krydderier, salt og peber. Steg i 2 minutter under omrøring.
  4. Hæld pølse og kartofler tilbage i gryden og rør tingene sammen. Tilføj grøntsagsbouillon og kog vandet af, omtrent 5 minutter.
  5. Smag til med krydderier. Pynt med hakket persille. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 288 kcal.

Protein: 17%

Kulhydrat: 27%

Fedt: 56%