Pølse-grøntsagsmix

30 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk olivenolie
  • 2 cup kartoffel i tern
  • 9 ounce kyllingepølse i skiver
  • 0,5 stk løg, hakket
  • 0,5 tsk hvidløg, finthakket
  • 0,5 stk rød peberfrugt i tern
  • 0,5 stk grøn peberfrugt i tern
  • 1 stk squash i tern
  • 0,25 tsk chiliflager
  • 1 spsk italiensk krydderi
  • 1 cup grøntsagsbouillon
  • 2 spsk persille, hakket

Instruktioner

  1. Opvarm olien i en gryde ved mellem-høj varme. Tilføj kartofler og krydr med salt og peber. Steg i 8-10 minutter. Tag kartoflerne ud af gryden, og stil dem til siden.
  2. In den samme gryde, steg pølsen i 5 minutter. Fjern følsen fra gryden og læg den over til kartoflerne. Steg løg og hvidløg i gryden i 1-2 minutter.
  3. Tilføj peberfrugt og squash. Krydr med chili, krydderier, salt og peber. Steg i 2 minutter under omrøring.
  4. Hæld pølse og kartofler tilbage i gryden og rør tingene sammen. Tilføj grøntsagsbouillon og kog vandet af, omtrent 5 minutter.
  5. Smag til med krydderier. Pynt med hakket persille. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 288 kcal.

Protein: 17%

Kulhydrat: 27%

Fedt: 56%