Pore-kartoffelsuppe

30 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stk løg i skiver
  • 230 gram kartoffel i tern
  • 3 stk porrer i skiver
  • 9,5 dl grøntsagsbouillon
  • 1,5 dl fløde, lav fedt
  • 4 stykke brød, fuldkorn, ristet

Instruktioner

  1. Opvarm olien i en gryde. Steg løg, kartofler og pore i 3-4 minutter.
  2. Tilføj bouillon og bring det i kog. Krydr og lad det simre indtil grøntsagerne er møre.
  3. Blend indtil ensartet. Rør fløde i og varm suppen igennem Server med ristet brød. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 291 kcal.

Protein: 13%

Kulhydrat: 53%

Fedt: 34%