Pore-kartoffelsuppe

30 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stk løg i skiver
  • 8 ounce kartoffel i tern
  • 3 stk porrer i skiver
  • 32 translation missing: da.fluid_ounce grøntsagsbouillon
  • 5 translation missing: da.fluid_ounce fløde, lav fedt
  • 4 stykke brød, fuldkorn, ristet

Instruktioner

  1. Opvarm olien i en gryde. Steg løg, kartofler og pore i 3-4 minutter.
  2. Tilføj bouillon og bring det i kog. Krydr og lad det simre indtil grøntsagerne er møre.
  3. Blend indtil ensartet. Rør fløde i og varm suppen igennem Server med ristet brød. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 291 kcal.

Protein: 13%

Kulhydrat: 53%

Fedt: 34%