Pulled Chicken Sliders

20 min. total

Ingredienser

  • Yoghurtsauce
    8 ounce yoghurt, naturel
  • 0,33 cup agurk i tern
  • 2 spsk løg, hakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • Andet
    1 spsk barbecuesauce
  • 1 tsk tabasco
  • 2 stk kyllingebryst, hakket
  • 8 stk burgerbolle, fuldkorn
  • 1 cup mozzarella, revet
  • 0,5 cup basilikum

Instruktioner

  1. Put yoghurt, agurk, løg, og hvidløg i en blender og blend indtil ensartet. Hæld og i en skål. Dæk og stil på køl.
  2. Bland barbecuesauce med Tabasco og salt i en kasserolle over mellem varme. Rør og lad det simre til det tyknes en smule.
  3. Tilføj kylling til blandingen, rør for at blande. Kog i 5 minutter. Sæt ovn til ovrevarme og forvarm den til 250 °C. Skær bollerne i halve.
  4. Stil bollerne ind lige under varmeelementet og rist dem i 2-4 minutter. Fjern dem og stil overhalvdelene til siden.
  5. Øs kyllingeblandingen op på underbollen. Top det med mozzarella ost og stil dem tilbage i ovnen i 2-3 minutter.
  6. Læg yoghurtsauce og basilikum på toppen og placer overbollen øverst. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 725 kcal.

Protein: 25%

Kulhydrat: 54%

Fedt: 22%