Pulled Chicken Sliders

20 min. total

Ingredienser

  • Yoghurtsauce
    230 gram yoghurt, naturel
  • 0,8 dl agurk i tern
  • 2 spsk løg, hakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • Andet
    1 spsk barbecuesauce
  • 1 tsk tabasco
  • 2 stk kyllingebryst, hakket
  • 8 stk burgerbolle, fuldkorn
  • 2,4 dl mozzarella, revet
  • 1,2 dl basilikum

Instruktioner

  1. Put yoghurt, agurk, løg, og hvidløg i en blender og blend indtil ensartet. Hæld og i en skål. Dæk og stil på køl.
  2. Bland barbecuesauce med Tabasco og salt i en kasserolle over mellem varme. Rør og lad det simre til det tyknes en smule.
  3. Tilføj kylling til blandingen, rør for at blande. Kog i 5 minutter. Sæt ovn til ovrevarme og forvarm den til 250 °C. Skær bollerne i halve.
  4. Stil bollerne ind lige under varmeelementet og rist dem i 2-4 minutter. Fjern dem og stil overhalvdelene til siden.
  5. Øs kyllingeblandingen op på underbollen. Top det med mozzarella ost og stil dem tilbage i ovnen i 2-3 minutter.
  6. Læg yoghurtsauce og basilikum på toppen og placer overbollen øverst. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 725 kcal.

Protein: 25%

Kulhydrat: 54%

Fedt: 22%