Quinoa og græskar

60 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk rapsolie
  • 1,5 pound hokkaido græskar i tern
  • 2 cup quinoa
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk limesaft
  • 1 tsk limeskal
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 2 cup babyspinat
  • 1 stk avocado i skiver
  • 0,5 cup valnød

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 205 °C. Vend græskar med rapsolie, salt og peber, og læg det på en bageplade.
  2. Bag i 30-35 minutter, vend dem halvvejs. Kog quinoaen efter emballagens anvisninger. Hæld vandet fra og læg det i en skål.
  3. Pisk olie, limesaft, limeskal, hvidløg, salt og peber sammen.
  4. Tilføj græskar, spinat, avocado og valnødder til quinoa. Dryp dressingen over og vend salaten. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 609 kcal.

Protein: 11%

Kulhydrat: 44%

Fedt: 45%