Quinoa og græskar

60 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk rapsolie
  • 680 gram hokkaido græskar i tern
  • 4,7 dl quinoa
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk limesaft
  • 1 tsk limeskal
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 4,7 dl babyspinat
  • 1 stk avocado i skiver
  • 1,2 dl valnød

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 205 °C. Vend græskar med rapsolie, salt og peber, og læg det på en bageplade.
  2. Bag i 30-35 minutter, vend dem halvvejs. Kog quinoaen efter emballagens anvisninger. Hæld vandet fra og læg det i en skål.
  3. Pisk olie, limesaft, limeskal, hvidløg, salt og peber sammen.
  4. Tilføj græskar, spinat, avocado og valnødder til quinoa. Dryp dressingen over og vend salaten. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 609 kcal.

Protein: 11%

Kulhydrat: 44%

Fedt: 45%