Quinoa salat with edamamebønner

Denne friske salat er baseret på en bund af quinoa, hvilket sikrer at salaten ikke kun smager godt, men også mætter. Derudover er salaten fyldt med lækre og knasende ingredienser såsom radisser, rødløg og edemamebønner.

5 min. forb.
20 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk dijonsennep
  • 2 spsk soyasauce
  • 4 spsk citronsaft
  • 1 stk rødløg, i skiver
  • 2 dl radisser, i skiver
  • 16 stk cherrytomater, halveret
  • 3,5 dl edamame bønner, blancheret
  • 0,8 dl quinoa
  • 1,5 dl vand

Instruktioner

  1. I en kasserolle, hæld vand og quinoa og forbered det efter emballagens anvisninger.
  2. I en skål bland edamame, tomat, radise og kogt quinoa.
  3. I en skål, pisk citronsaft, sojasauce, sennep og olivenolie sammen. Hæld det over grøntsagsblandingen. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 234 kcal.

Protein: 18%

Kulhydrat: 41%

Fedt: 41%