Quinoa- & squashfyldte peberfrugter

25 min. total

Ingredienser

  • 1 cup quinoa
  • 2 stk rød peberfrugt, top fjernet
  • 1 cup squash, revet
  • 1 tsk paprika
  • 2 spsk basilikum, hakket
  • 0,5 cup tomater, flåede
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 2 ounce hytteost
  • 1 spsk forårsløg, hakket

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 220 °C. Kog quinoaen efter anvisningerne på emballagen.
  2. Dræn godt, stil det til siden og lad det køle af. Placer de hele peberfrugter i ovnen. Bag dem under rotation i 1 til 2 minutter.
  3. Tag dem ud og lad dem køle af. Skær toppen dem og fjern kerner. Stil peberfrugterne på en bageplade.
  4. I en skål, bland quinoa, squash, paprika, basilikum, tomatsauce, hvidløg, salt, peber og halvdelen af osten.
  5. Fyld peberfrugterne med quinoablandingen. Læg resten af osten på toppen. Bag i 12 til 15 minutter. Pynt med forårsløg. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 396 kcal.

Protein: 19%

Kulhydrat: 66%

Fedt: 14%