Quinoakødbollesalat

30 min. total

Ingredienser

  • 1,2 dl quinoa
  • 3 spsk olivenolie
  • 0,5 stk løg, hakket
  • 0,25 stk rød peberfrugt i tern
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 spsk persille, hakket
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1,2 dl rasp
  • 4 spsk parmesan, revet
  • 0,25 tsk cayennepeber
  • 1 stk æggehvider
  • 2,4 dl brune linser, drænet
  • 4,7 dl hovedsalat
  • 2,4 dl gulerod i strimler
  • 2,4 dl cherrytomat, halveret
  • 1 stk agurk i skiver
  • 2,4 dl radise i skiver
  • 1,2 dl granatæblekerner
  • 1,2 dl valnødder, knust

Instruktioner

  1. Kog quinoaen efter emballagens anvisninger. Hæld vandet fra.
  2. Opvarm 1/3 af olien i en non-stick pande ved mellem-lav varme. Sauter løg og peberfrugt i 4 minutter. Tilføj hvidløg, persille og oregano. Sauter i 1 minut.
  3. Overfør det til en skål. Tilføj quinoa, linser, rasp, ost, cayennepeber og æggehvide til skålen.
  4. Mos ingredienserne sammen indtil linserne er mast ud. Form det til kødboller.
  5. Opvarm den resterende olie en en pande ved mellem varme.
  6. Brun quinoabollerne i panden. Steg dem derefter i omtrent 16 minutter, vend jævnligt.
  7. Anret en tallerken med salat, gulerod, tomat, agurk, radise, granatæble, valnødder og quinoaboller.
  8. Server med din favoritdressing. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 604 kcal.

Protein: 18%

Kulhydrat: 42%

Fedt: 40%