Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Quinoakødbollesalat
30 min. total
Ingredienser
- 1,2 dl quinoa
- 3 spsk olivenolie
- 0,5 stk løg, hakket
- 0,25 stk rød peberfrugt i tern
- 2 fed hvidløg, finthakket
- 1 spsk persille, hakket
- 1 tsk tørret oregano
- 1,2 dl rasp
- 4 spsk parmesan, revet
- 0,25 tsk cayennepeber
- 1 stk æggehvider
- 2,4 dl brune linser, drænet
- 4,7 dl hovedsalat
- 2,4 dl gulerod i strimler
- 2,4 dl cherrytomat, halveret
- 1 stk agurk i skiver
- 2,4 dl radise i skiver
- 1,2 dl granatæblekerner
- 1,2 dl valnødder, knust
Instruktioner
- Kog quinoaen efter emballagens anvisninger. Hæld vandet fra.
- Opvarm 1/3 af olien i en non-stick pande ved mellem-lav varme. Sauter løg og peberfrugt i 4 minutter. Tilføj hvidløg, persille og oregano. Sauter i 1 minut.
- Overfør det til en skål. Tilføj quinoa, linser, rasp, ost, cayennepeber og æggehvide til skålen.
- Mos ingredienserne sammen indtil linserne er mast ud. Form det til kødboller.
- Opvarm den resterende olie en en pande ved mellem varme.
- Brun quinoabollerne i panden. Steg dem derefter i omtrent 16 minutter, vend jævnligt.
- Anret en tallerken med salat, gulerod, tomat, agurk, radise, granatæble, valnødder og quinoaboller.
- Server med din favoritdressing. Værsgo!
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 604 kcal.
Protein: 18%
Kulhydrat: 42%
Fedt: 40%