Quinoasalat med sojadressing

25 min. total

Ingredienser

  • 0,5 cup quinoa
  • 1 stk kyllingebryst
  • 1 cup spinat
  • 0,5 stk avocado i skiver
  • 0,25 cup cherrytomat i kvarte
  • 2 spsk riseddike
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 spsk sesamolie
  • 1 tsk ingefær, revet
  • 1 tsk soyasauce

Instruktioner

  1. Kog quinoa efter emballagens anvisninger. Hæld vandet fra. Lad quinoaen køle af og hæld det i en skål.
  2. Opvarm olien i en non-stick pande over mellem-høj varme. Krydr kyllingen med salt og peber.
  3. Steg kyllingen 4-5 minutter på hver side. Tag kyllingen af, lad den hvile og skær den i skiver.
  4. Pisk eddike, hvidløg, sesamolie, ingefær og sojasauce sammen.
  5. Tilføj spinat, avocado, kylling og tomater til skålen quinoaen.
  6. Dryp dressingen over og vend salaten. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 778 kcal.

Protein: 23%

Kulhydrat: 35%

Fedt: 42%