Rå tun-rissalat

25 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk soyasauce
  • 1 spsk sesamolie
  • 6 ounce tun bøf i tern
  • 1 cup brune ris, kogt
  • 1 cup rødkål, hakket
  • 1 stk avocado i skiver
  • 0,5 stk agurk i skiver
  • 2 stk radise i skiver
  • 1 tsk sesamfrø

Instruktioner

  1. I en skål, pisk sojasauce og sesamolie sammen. Mariner tunen i den. Mens den trækker, kog ris efter emballagens anvisning. Dræn eventuelt overskydende vand.
  2. I en skål, anret med ris nederst og læg tun, rødkål, avocado, agurk og radisser rundt langs skålen.
  3. Pynt med sort sesam. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 672 kcal.

Protein: 22%

Kulhydrat: 51%

Fedt: 28%