Regnbue Buddha Bowl

40 min. total

Ingredienser

  • 0,5 pound kartoffel, både
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk tørret oregano
  • 1 spsk hvidløgspulver
  • 1 cup quinoa
  • 1 cup spinat
  • 1 stk avocado i skiver
  • 2 stk radise i skiver
  • 0,5 stk agurk i skiver
  • 1 tsk sesamfrø

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 230 °C. Læg sølvpapir på en bageplade og smør den med fedtstof. Læg kartoflerne ovenpå.
  2. Vend dem med olie, hvidløgspulver og oregano, så de er dækket. Bag dem i 30 minutter, vend dem halvvejs.
  3. Kog quinoa efter emballagens anvisninger. Hæld vandet fra.
  4. Tilføj quinoaen til en skål. Anret spinat, avocado, radise, agurk og kartoffel ovenpå.
  5. Drys sesamfrø over salaten. Server med din foretrukne dressing. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 684 kcal.

Protein: 10%

Kulhydrat: 50%

Fedt: 39%