Reje, Ærte & Brun Ris Salat

15 min. total

Ingredienser

  • 600 gram kogte rejer
  • 2 tsk fiskesauce
  • 4 spsk citronsaft
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 tsk sukker
  • 2 cup brune ris
  • 1 cup grønne ærter, blancheret
  • 0,5 stk citron i både

Instruktioner

  1. Kog risene. I mellemtiden bland fiskesovs, citronsaft, olivenolie, og rørsukker i en skål. Rør indtil sukkeret er opløst. Tilføj rejer og bland til de er smurt ind. Tag rejerne ud.
  2. Tilføj kogt ris og ærter til skolen og bland nænsomt. Smag til. Læg rejer og citronbåde på toppen.

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 683 kcal.

Protein: 28%

Kulhydrat: 47%

Fedt: 25%