Reje, Tomat & Basilikum Pasta

30 min. total

Ingredienser

  • 680 gram rejer, pillede
  • 6 tsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 410 gram tomat, flåede og hakkede, m. saft
  • 4,7 dl vand
  • 4,7 dl cherrytomat, halveret
  • 340 gram spaghetti, fuldkorn
  • 3,5 dl basilikum, hakket

Instruktioner

  1. Krydr rejer med salt og peber. I en stegepande, opvarm 2/3 af olien ved høj varme. Tilføj rejer, steg i 3 minutter. Læg dem fra i en skål.
  2. I den samme stegepande, tilføj sidste 1/3 af olivenolien og hvidløg, steg ved mellem varme i 30 sekunder. Tilføj de hakkede tomater m. saft og vand.
  3. Bring det i kog. Reducer varmen, lad tomaterne simre i omtrent 15 minutter. Fjern saucen fra varmen, tilføj cherrytomater og rør rundt. Bring en gryde vand i kog og tilføj salt.
  4. Kog pastaen efter anvisning på pakken. Dræn vandet fra pastaen. Tilføj tomatsovs, rejer og basilikum og rør rundt. Smag til med salt og peber. Pynt med basilikumblade. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 594 kcal.

Protein: 37%

Kulhydrat: 45%

Fedt: 18%