Reje, Tomat & Basilikum Pasta

30 min. total

Ingredienser

  • 1,5 pound rejer, pillede
  • 6 tsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 15 ounce tomat, flåede og hakkede, m. saft
  • 2 cup vand
  • 2 cup cherrytomat, halveret
  • 0,75 pound spaghetti, fuldkorn
  • 1,5 cup basilikum, hakket

Instruktioner

  1. Krydr rejer med salt og peber. I en stegepande, opvarm 2/3 af olien ved høj varme. Tilføj rejer, steg i 3 minutter. Læg dem fra i en skål.
  2. I den samme stegepande, tilføj sidste 1/3 af olivenolien og hvidløg, steg ved mellem varme i 30 sekunder. Tilføj de hakkede tomater m. saft og vand.
  3. Bring det i kog. Reducer varmen, lad tomaterne simre i omtrent 15 minutter. Fjern saucen fra varmen, tilføj cherrytomater og rør rundt. Bring en gryde vand i kog og tilføj salt.
  4. Kog pastaen efter anvisning på pakken. Dræn vandet fra pastaen. Tilføj tomatsovs, rejer og basilikum og rør rundt. Smag til med salt og peber. Pynt med basilikumblade. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 594 kcal.

Protein: 37%

Kulhydrat: 45%

Fedt: 18%