Rejekarry

30 min. total

Ingredienser

  • 2,4 dl brune ris
  • 1 spsk smør
  • 340 gram tigerrejer, blancheret
  • 0,25 stk løg, hakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 spsk rød karrypasta
  • 1 tsk karry
  • 0,12 tsk spidskommen, stødt
  • 200 gram kokosmælk
  • 1 stk avocado i skiver
  • 1,2 dl kidneybønner, drænet
  • 2 blad basilikum, hakket

Instruktioner

  1. Kog risene efter emballagens anvisninger. Smelt smør i en stegepande ved mellem-høj varme.
  2. Tilføj tigerrejer, salt og peber. Sauter under omrøring i 4 minutter. Tag tigerrejerne af panden og sæt dem til siden.
  3. Tilføj løg, hvidløg, salt og peber til den samme pande ved fortsat mellem-høj varme.
  4. Sauter under omrøring i 4-5 minutter. Tilføj karrypasta, karry og spidskommen. Steg i yderligere 30 sekunder under omrøring.
  5. Tilføj kokosmælk og rør rundt. Bring saucen op og koge ved mellem varme. Tilføj tigerrejer til saucen og rør rundt.
  6. Lad det simre i yderligere 2-3 minutter, fjern det fra varmen. Server karryrejer på en bund a ris. Anret avocado, bønner og basilikum ovenpå. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 844 kcal.

Protein: 27%

Kulhydrat: 45%

Fedt: 28%