Rejekarry

30 min. total

Ingredienser

  • 1 cup brune ris
  • 1 spsk smør
  • 0,75 pound tigerrejer, blancheret
  • 0,25 stk løg, hakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 spsk rød karrypasta
  • 1 tsk karry
  • 0,12 tsk spidskommen, stødt
  • 7 ounce kokosmælk
  • 1 stk avocado i skiver
  • 0,5 cup kidneybønner, drænet
  • 2 blad basilikum, hakket

Instruktioner

  1. Kog risene efter emballagens anvisninger. Smelt smør i en stegepande ved mellem-høj varme.
  2. Tilføj tigerrejer, salt og peber. Sauter under omrøring i 4 minutter. Tag tigerrejerne af panden og sæt dem til siden.
  3. Tilføj løg, hvidløg, salt og peber til den samme pande ved fortsat mellem-høj varme.
  4. Sauter under omrøring i 4-5 minutter. Tilføj karrypasta, karry og spidskommen. Steg i yderligere 30 sekunder under omrøring.
  5. Tilføj kokosmælk og rør rundt. Bring saucen op og koge ved mellem varme. Tilføj tigerrejer til saucen og rør rundt.
  6. Lad det simre i yderligere 2-3 minutter, fjern det fra varmen. Server karryrejer på en bund a ris. Anret avocado, bønner og basilikum ovenpå. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 844 kcal.

Protein: 27%

Kulhydrat: 45%

Fedt: 28%