Rejesalat med sojadressing

15 min. total

Ingredienser

  • 1 stk æg
  • 1 spsk sesamolie
  • 2 tsk soyasauce
  • 2 spsk riseddike
  • 1,5 cup rucola
  • 0,5 cup rejer, drænet
  • 0,5 cup agurk i tern
  • 0,25 cup cherrytomat, halveret

Instruktioner

  1. Læg ægget i en gryde og dæk det med vand. Bring vandet i kog ved mellem-høj varme. Læg låg på, tag gryden af varmen og stil den til siden.
  2. Hæld vandet fra. Hæld koldt vand på. Pil æg og skær det i skiver. Pisk olie, sojasauce, eddike og peber sammen i en skål.
  3. Læg rucola, rejer, agurk, tomat og æg på en tallerken. Dryp dressingen over salaten. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 299 kcal.

Protein: 29%

Kulhydrat: 12%

Fedt: 58%