Revet kålsalat

20 min. total

Ingredienser

  • 1 stk æg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 3,5 dl hvidkål, revet
  • 1 spsk persille, hakket
  • 1 stk kyllingebryst i tern

Instruktioner

  1. Læg ægget i en gryde og dæk det med koldt vand. Bring det i kog ved mellem-høj varme. Læg låg på, fjern det fra varmen, og stil det til siden.
  2. Imens. opvarm da en pande med fedtstof ved mellem-høj varme. Steg kyllingen i 3-4 minutter på hver side.
  3. Hæld vandet fra ægget, hæld koldt vand på, pil ægget og skær det i kvarte. Pisk olie, eddike, salt og peber sammen i en skål.
  4. Tag en ny skål og tilføj kål, persille og kylling. Dryp dressingen over salaten og vend. Anret ægget ovenpå. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 431 kcal.

Protein: 35%

Kulhydrat: 9%

Fedt: 57%