Revet kålsalat

20 min. total

Ingredienser

  • 1 stk æg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 1,5 cup hvidkål, revet
  • 1 spsk persille, hakket
  • 1 stk kyllingebryst i tern

Instruktioner

  1. Læg ægget i en gryde og dæk det med koldt vand. Bring det i kog ved mellem-høj varme. Læg låg på, fjern det fra varmen, og stil det til siden.
  2. Imens. opvarm da en pande med fedtstof ved mellem-høj varme. Steg kyllingen i 3-4 minutter på hver side.
  3. Hæld vandet fra ægget, hæld koldt vand på, pil ægget og skær det i kvarte. Pisk olie, eddike, salt og peber sammen i en skål.
  4. Tag en ny skål og tilføj kål, persille og kylling. Dryp dressingen over salaten og vend. Anret ægget ovenpå. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 431 kcal.

Protein: 35%

Kulhydrat: 9%

Fedt: 57%