Risfyldte sqaush

80 min. total

Ingredienser

  • 0,75 cup brune ris
  • 4 stk sqaush
  • 2 spsk olivenolie
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 0,5 stk løg, hakket
  • 1 tsk koriander, stødt
  • 1 tsk spidskommen, stødt
  • 1 stk gulerod i strimler
  • 1,5 cup hakkede tomater
  • 4 stykke serranoskinke, hakket
  • 1 ounce parmesan, revet
  • 1 spsk basilikum, hakket
  • 1 stk rød peberfrugt i tern
  • 1 spsk estragon, tørret
  • 2 cup vand

Instruktioner

  1. Kog risene efter emballagens anvisninger. Forvarm ovnen til 175 °C. Skær toppen af squashen. Fjern indmaden og skær den i tern.
  2. Opvarm olien i en sauterpande. Tilføj hvidløg, løg, koriander og spidskommen. Steg under omrøring i 5 minutter. Tilføj squashindmad.
  3. Kog under omrøring i 3 minutter. Tilføj gulerod og tomat og lad det simre i 5 minutter uden låg.
  4. Fjern fra varmen. Tilføj serranoskinke, parmesan og urter. Krydr med salt og peber. Tilføj ris og peberfrugt og bland grundigt.
  5. Krydr squash med salt og peber. Fyldt dem med risblandingen. Stil dem i et ovnfast fad, hæld lidt vand i bunde. Bag dem i 1 time. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 356 kcal.

Protein: 18%

Kulhydrat: 50%

Fedt: 32%