Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Risfyldte sqaush
80 min. total
Ingredienser
- 1,8 dl brune ris
- 4 stk sqaush
- 2 spsk olivenolie
- 3 fed hvidløg, finthakket
- 0,5 stk løg, hakket
- 1 tsk koriander, stødt
- 1 tsk spidskommen, stødt
- 1 stk gulerod i strimler
- 3,5 dl hakkede tomater
- 4 stykke serranoskinke, hakket
- 30 gram parmesan, revet
- 1 spsk basilikum, hakket
- 1 stk rød peberfrugt i tern
- 1 spsk estragon, tørret
- 4,7 dl vand
Instruktioner
- Kog risene efter emballagens anvisninger. Forvarm ovnen til 175 °C. Skær toppen af squashen. Fjern indmaden og skær den i tern.
- Opvarm olien i en sauterpande. Tilføj hvidløg, løg, koriander og spidskommen. Steg under omrøring i 5 minutter. Tilføj squashindmad.
- Kog under omrøring i 3 minutter. Tilføj gulerod og tomat og lad det simre i 5 minutter uden låg.
- Fjern fra varmen. Tilføj serranoskinke, parmesan og urter. Krydr med salt og peber. Tilføj ris og peberfrugt og bland grundigt.
- Krydr squash med salt og peber. Fyldt dem med risblandingen. Stil dem i et ovnfast fad, hæld lidt vand i bunde. Bag dem i 1 time. Værsgo!
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 356 kcal.
Protein: 18%
Kulhydrat: 50%
Fedt: 32%