Risnudel-kyllingesuppe

20 min. total

Ingredienser

  • 8 ounce risnudler
  • 4 cup kyllingebouillon
  • 1 cup vand
  • 8 ounce kyllingebryst, skåret
  • 2 cup spinat
  • 2 spsk fiskesauce
  • 0,25 tsk peber
  • 1 spsk koriander

Instruktioner

  1. Kog risnudlerne efter emballagens anvisninger. Dræn vandet og stil dem til siden.
  2. Bring kyllingebouillonen og vandet i kog. Tilføj kyllingen og skru ned til mellem varme. Kog i 3-4 minutter.
  3. Fjern fra varmen, tilføj spinat, fiskesauce, peber og koriander. Hæld det over nudlerne. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 319 kcal.

Protein: 22%

Kulhydrat: 63%

Fedt: 15%