Risnudel-kyllingesuppe

20 min. total

Ingredienser

  • 230 gram risnudler
  • 9,5 dl kyllingebouillon
  • 2,4 dl vand
  • 230 gram kyllingebryst, skåret
  • 4,7 dl spinat
  • 2 spsk fiskesauce
  • 0,25 tsk peber
  • 1 spsk koriander

Instruktioner

  1. Kog risnudlerne efter emballagens anvisninger. Dræn vandet og stil dem til siden.
  2. Bring kyllingebouillonen og vandet i kog. Tilføj kyllingen og skru ned til mellem varme. Kog i 3-4 minutter.
  3. Fjern fra varmen, tilføj spinat, fiskesauce, peber og koriander. Hæld det over nudlerne. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 319 kcal.

Protein: 22%

Kulhydrat: 63%

Fedt: 15%