Risnudelsalat med tigerrejer og kylling

25 min. total

Ingredienser

  • 8 ounce risnudler
  • 1 stk kyllingebryst, skåret
  • 12 ounce tigerrejer, blancheret
  • 1 spsk rapsolie
  • 0,25 cup limesaft
  • 1 spsk soyasauce
  • 1 tsk fiskesauce
  • 0,5 spsk brun farin
  • 1 tsk ingefær, revet
  • 1 tsk hvidløg, finthakket
  • 1 tsk tabasco
  • 0,25 cup gulerod, revet
  • 2 spsk koriander, hakket

Instruktioner

  1. Kog risnudlerne efter emballagens anvisninger. Læg dem i en skål. Opvarm olien i en stegepande ved mellemhøj varme.
  2. Krydr kyllingen med salt og peber. Steg kyllingen til den er gyldenbrun. Læg kyllingen i skålen med risnudlerne.
  3. Steg tigerrejerne i 1-2 minutter på hver side. Læg rejerne i skålen med risnudlerne.
  4. Pisk limesaft, sojasauce, fiskesauce, brun farin, ingefær, hvidløg og tabasco sammen.
  5. Tilføj gulerod og koriander til skålen med risnudler. Dryp dressingen over og vend salaten. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 411 kcal.

Protein: 33%

Kulhydrat: 52%

Fedt: 15%