Risnudelsalat med tigerrejer og kylling

25 min. total

Ingredienser

  • 230 gram risnudler
  • 1 stk kyllingebryst, skåret
  • 340 gram tigerrejer, blancheret
  • 1 spsk rapsolie
  • 0,6 dl limesaft
  • 1 spsk soyasauce
  • 1 tsk fiskesauce
  • 0,5 spsk brun farin
  • 1 tsk ingefær, revet
  • 1 tsk hvidløg, finthakket
  • 1 tsk tabasco
  • 0,6 dl gulerod, revet
  • 2 spsk koriander, hakket

Instruktioner

  1. Kog risnudlerne efter emballagens anvisninger. Læg dem i en skål. Opvarm olien i en stegepande ved mellemhøj varme.
  2. Krydr kyllingen med salt og peber. Steg kyllingen til den er gyldenbrun. Læg kyllingen i skålen med risnudlerne.
  3. Steg tigerrejerne i 1-2 minutter på hver side. Læg rejerne i skålen med risnudlerne.
  4. Pisk limesaft, sojasauce, fiskesauce, brun farin, ingefær, hvidløg og tabasco sammen.
  5. Tilføj gulerod og koriander til skålen med risnudler. Dryp dressingen over og vend salaten. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 411 kcal.

Protein: 33%

Kulhydrat: 52%

Fedt: 15%