Risnudler med Sesam Kylling

25 min. total

Ingredienser

  • 6 ounce risnudler
  • 2 spsk sesamolie
  • 1 pound kyllingebryst, skåret
  • 6 spsk rasp
  • 2 spsk sesamfrø
  • 1 stk æg
  • 4 spsk majsstivelse
  • 3 spsk olivenolie
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 0,5 cup gulerod i strimler
  • 0,5 cup rød peberfrugt, skåret
  • 0,5 cup sukkerærter
  • 0,5 cup grønne ærter, blancheret
  • 1 spsk rød chili, hakket
  • 2 spsk soyasauce
  • 1 spsk forårsløg, hakket

Instruktioner

  1. Kog risnudlerne som anvist på pakken. Hæld halvdelen af sesamolien over nudlerne når de er kogt færdigt og sæt til side.
  2. Mix rasp, sesamfrø, salt og peber sammen i en skål. Tag en ny skål og pisk ægget i denne. Skær kyllingen i strimler og drys med majsstivelse.
  3. Dyp kyllingen i skålen med ægget og rul dem i skålen med rasp blandingen. Varm halvdelen af olien på lav varme i en stegepande.
  4. Læg kyllingen på panden og steg til kyllingen er gyldenbrun. Fjern kyllingen og brug samme pande til at stege hvidløg, gulerødder, peberfrugt, svampe, sukkerærter, grønne ærter i resten af olivenolien.
  5. Lad det køle i 3-5 min. når det er stegt færdigt og krydr med soja sauce.
  6. Bland risnudlerne sammen med grøntsagerne og servér med kylling, forårsløg og sesamfrø på toppen. Velbekomme!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 613 kcal.

Protein: 20%

Kulhydrat: 40%

Fedt: 40%