Ristet peberfrugtbruchetta

35 min. total

Ingredienser

  • 4 stk rød peberfrugt, skåret
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk rødvinseddike
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 0,5 tsk salt og peber
  • 4 spsk hytteost
  • 4 stykke baguette, fuldkorn, ristet
  • 2 blad basilikum, hakket

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 230 °C. Læg peberfrugterne på en bageplade og bag dem i 15 minutter.
  2. Vend peberfrugten og bag den i yderligere 15 minutter.
  3. Skær peberfrugten igennem på langs; fjern kernerne; skær peberfrugten i strimler.
  4. Tag en skål og bland olivenolie, eddike, hvidløg, salt og peber. Tilføj peberfrugten og bland det.
  5. Smør hytteost på brødet. Læg peberfrugt på og pynt med basilikum. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 183 kcal.

Protein: 13%

Kulhydrat: 42%

Fedt: 45%