Robust Minestrone Suppe

55 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk olivenolie
  • 1 stk løg, hakket
  • 1 cup bladselleri, hakket
  • 4 fed hvidløg, finthakket
  • 0,5 cup gulerod i skiver
  • 0,5 cup squash i tern
  • 1 cup grønne ærter, blancheret
  • 1 cup kidneybønner, drænet
  • 7 ounce tomater, hakket
  • 1 tsk italiensk krydderi
  • 2 cup grøntsagsbouillon
  • 1 cup varmt vand
  • 1 cup penne pasta, fuldkorn

Instruktioner

  1. Opvarm olivenolie i en gryde ved medium varme.
  2. Sautér løg, blegselleri, hvidløg og gulerødder i 5 minutter. Tilføj squash, grønne bønner, røde kidney beans, hakket tomater, grøntsagsbouillon, varmt vand, og italiensk krydderiblanding.
  3. Bring suppen i kog, skru derefter ned og lad den simre i 20 minutter. Tilføj pasta og lade det koge uden log i 20 minutter mere.
  4. Smag til med salt og peber.

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 316 kcal.

Protein: 16%

Kulhydrat: 56%

Fedt: 27%