Rød Karry Kyllinge Suppe

25 min. total

Ingredienser

  • 14 ounce kokosmælk
  • 14 translation missing: da.fluid_ounce kyllingebouillon
  • 1 tsk ingefær, revet
  • 1 stk citrongræs, finthakket
  • 1 pound kyllingebryst i tern
  • 1 stk gulerod i skiver
  • 1 cup champignon i skiver
  • 1 spsk limesaft
  • 1 spsk fiskesauce
  • 1 tsk brun farin
  • 2 spsk rød karrypasta
  • 2 spsk persille, hakket

Instruktioner

  1. Bland kokosmælk, bouillon, ingefær og citrongræs i en kasserolle. Bring det op at koge ved høj varme.
  2. Tilføj kylling, gulerødder, champignon, limesaft, fiskesovs, brun farin og rød karrypasta.
  3. Skru ned for varmen og lad det simre til kyllingen er færdig, omtrent 5-10 minutter. Server pyntet med persille.

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 231 kcal.

Protein: 42%

Kulhydrat: 6%

Fedt: 52%