Rød quinoa Buddha Bowl

25 min. total

Ingredienser

  • 2 cup rød quinoa, kogt
  • 2 tsk spinat
  • 2 cup kikærter, drænet
  • 1 stk avocado i skiver
  • 1 stk rød peberfrugt, skåret
  • 2 stk kyllingebryst
  • 3 tsk limesaft
  • 2 tsk olivenolie
  • 0,33 cup yoghurt, naturel
  • 0,5 tsk salt og peber

Instruktioner

  1. Kog quinoa efter emballagens anvisninger og dræn derefter vandet. Mens det koger, tag en kasserolle og opvarm olien ved mellem-høj varme. Tilføj kylling og steg i 4-5 minutter på hver side.
  2. Skær kyllingen i små tern. Tag en skål og bland quinoa, spinat, kikærter, avocado, peberfrugt og kylling.
  3. I en lille skål, pisk citronsaft, olivenolie, yoghurt, salt og peber sammen. Hæld det over salaten og vend den. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 593 kcal.

Protein: 22%

Kulhydrat: 50%

Fedt: 28%