Rødbede-Æg-Valnøddesalat

70 min. total

Ingredienser

  • 4 stk rødbede
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 spsk sherryeddike
  • 1 spsk honning
  • 0,5 tsk dijonsennep
  • 4,7 dl spinat
  • 1,2 dl hytteost, smuldret
  • 2 spsk valnødder, ristet og knust
  • 3 stk kogt æg i kvarte

Instruktioner

  1. Forvarm ovn til 200 °C. Pak rødbederne in i sølvpapir.
  2. Bag dem i ovnen i en time. Lad dem køle af, pil dem og skær dem i tern. Imens rødebeden bager, læg da æggene i en gryde og dæk med koldt vand. Bring vandet i kog over mellem-høj varme. Læg låg på og fjern den fra varmen.
  3. Tag en salat skål og pisk olie, eddike, honning, sennep, salt og peber sammen.
  4. Tilføj rødbeder og spinat og vend dem i dressingen. Anret æg, hytteost, og valnødder på toppen. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 296 kcal.

Protein: 17%

Kulhydrat: 30%

Fedt: 53%