Rødbede-Æg-Valnøddesalat

70 min. total

Ingredienser

  • 4 stk rødbede
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 spsk sherryeddike
  • 1 spsk honning
  • 0,5 tsk dijonsennep
  • 2 cup spinat
  • 0,5 cup hytteost, smuldret
  • 2 spsk valnødder, ristet og knust
  • 3 stk kogt æg i kvarte

Instruktioner

  1. Forvarm ovn til 200 °C. Pak rødbederne in i sølvpapir.
  2. Bag dem i ovnen i en time. Lad dem køle af, pil dem og skær dem i tern. Imens rødebeden bager, læg da æggene i en gryde og dæk med koldt vand. Bring vandet i kog over mellem-høj varme. Læg låg på og fjern den fra varmen.
  3. Tag en salat skål og pisk olie, eddike, honning, sennep, salt og peber sammen.
  4. Tilføj rødbeder og spinat og vend dem i dressingen. Anret æg, hytteost, og valnødder på toppen. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 296 kcal.

Protein: 17%

Kulhydrat: 30%

Fedt: 53%