Rødbede-appelsinsalat

15 min. total

Ingredienser

  • 3 spsk sherryeddike
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 spsk honning
  • 0,5 pound rødbede, skåret
  • 4 cup rucola
  • 2 stk appelsin, delt i både
  • 1 ounce hytteost, smuldret
  • 0,25 cup valnødder, ristet og knust

Instruktioner

  1. Pisk eddike, olie, honning, salt og peber sammen. Smag til med krydderier. Hæld 1/2 over rødbederne og vend til de er dækket.
  2. Læg en bund af rucola på en tallerken. Læg rødbederne ovenpå og dryp resten af dressingen ud over.
  3. Tilføj apelsin og hytteost til salaten. Pynt med valnødder. Krydr med salt, peber og olivenolie. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 275 kcal.

Protein: 8%

Kulhydrat: 38%

Fedt: 54%