Rødbede burgere

35 min. total

Ingredienser

  • 0,5 cup yoghurt, naturel
  • 2 spsk sød chilisauce
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 tsk persille, hakket
  • 2 spsk hørfrø
  • 1 spsk vand
  • 1 cup rødbede, revet
  • 16 ounce cannellini bønner, drænet
  • 0,25 cup basilikum
  • 0,25 tsk salt
  • 0,25 tsk peber
  • 4 stk burgerbolle, fuldkorn
  • 2 cup rucola
  • 1 stk avocado i skiver
  • 1 stk tomat i skiver

Instruktioner

  1. I en blender, bland yoghurt, chilisauce, persille og 2/3 af hvidløget. Blend indtil ensartet. Lad det trække.
  2. Put hørfrø i en foodprocessor og puls et par gange. Tilføj rødbeder, bønner, basilikum, det resterende hvidløg, salt og peber.
  3. Puls indtil det er hakket og blandet. Tag blandingen ud og form den til hakkebøffer. Opvarm en stegepande ved mellem-høj varme.
  4. Hæld olie på panden. Steg bøfferne i 5 minutter på hver side. Skær bollerne i halve og rist dem.
  5. Læg rucola og bøf på underbollen. Læg tomat og avocado ovenpå. Hæld dressing på og afslut med overbollen. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 574 kcal.

Protein: 17%

Kulhydrat: 64%

Fedt: 18%