Rødbedetartar

15 min. total

Ingredienser

  • 2 cup rødbede i tern
  • 2 spsk balsamico eddike
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 spsk valnødder, knust
  • 0,17 cup ahornsirup
  • 0,12 tsk cayennepeber
  • 1,5 cup rucola
  • 4 ounce hytteost

Instruktioner

  1. Dryp balsamicoeddike og olivenolie på rødbederne og vend for at dække. Krydr med salt og peber.
  2. Tag en pande og tilføj valnødder, ahornsirup, og cayennepeber. Rør konstant mens siruppen opvarmes.
  3. Kog væsken af siruppen, 1-2 minutter. Fjern panden fra varmen og lad nødderne køle af. Bræk nødderne fra hinanden.
  4. Læg rucola på en tallerken. Læg rødbeder ovenpå, så hytteost, og afslut med nødderne. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 341 kcal.

Protein: 14%

Kulhydrat: 50%

Fedt: 36%