Rosenkålsspyd

35 min. total

Ingredienser

  • 2 pound rosenkål
  • 12 stykke kalkunbacon
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 spsk olivenolie
  • 1,5 spsk ahornsirup
  • 1 tsk timian, hakket
  • 3 cup cherrytomat, halveret
  • 0,5 cup basilikum

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 205 °C. Sæt fire rosenkål på et grillspyd og krydr med peber.
  2. Svøb hver spyd i bacon. Læg bagepapir på en bageplade og læg spydende på den. Bag dem i 20 til 25 minutter.
  3. Pisk citronsaft, olivenolie, sirup, timian, salt og peber sammen.
  4. Vend dressingen med tomat og basilikum. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 258 kcal.

Protein: 30%

Kulhydrat: 43%

Fedt: 27%