Salade Nicoise med laks

25 min. total

Ingredienser

  • 3,5 dl kartoffel i tern
  • 2 stk æg
  • 4,7 dl rucola
  • 3,5 dl grønne bønner, blancheret
  • 2,4 dl sorte oliven
  • 1,2 dl cherrytomat, halveret
  • 2 tsk olivenolie
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk honning
  • 2 stk laksefilet
  • 0,5 tsk olivenolie

Instruktioner

  1. Kog kartoflerne indtil de er møre. Skær dem i skiver.
  2. Imens, kog da æggene så de er hårdkogte. Hæld vandet fra, afkøl dem med koldt vand, pil dem og skær dem i skiver.
  3. Anret rucloa, kartofler, æg, grønne bønner, tomater og oliven i en dyb tallerken.
  4. Tag en lille skål og pisk sennep, citronsaft og honning sammen. Smag til med krydderier.
  5. Opvarm en støberjernspande med fedtstof ved mellem-høj varme.
  6. Krydr laksen med salt og peber. Steg laksen i 2 minutter på den ene side.
  7. Vend den og steg den yderligere 2-3 minutter. Server laksen ovenpå salaten. Dryp dressing over. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 654 kcal.

Protein: 26%

Kulhydrat: 22%

Fedt: 51%