Salade Nicoise med laks

25 min. total

Ingredienser

  • 1,5 cup kartoffel i tern
  • 2 stk æg
  • 2 cup rucola
  • 1,5 cup grønne bønner, blancheret
  • 1 cup sorte oliven
  • 0,5 cup cherrytomat, halveret
  • 2 tsk olivenolie
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk honning
  • 2 stk laksefilet
  • 0,5 tsk olivenolie

Instruktioner

  1. Kog kartoflerne indtil de er møre. Skær dem i skiver.
  2. Imens, kog da æggene så de er hårdkogte. Hæld vandet fra, afkøl dem med koldt vand, pil dem og skær dem i skiver.
  3. Anret rucloa, kartofler, æg, grønne bønner, tomater og oliven i en dyb tallerken.
  4. Tag en lille skål og pisk sennep, citronsaft og honning sammen. Smag til med krydderier.
  5. Opvarm en støberjernspande med fedtstof ved mellem-høj varme.
  6. Krydr laksen med salt og peber. Steg laksen i 2 minutter på den ene side.
  7. Vend den og steg den yderligere 2-3 minutter. Server laksen ovenpå salaten. Dryp dressing over. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 654 kcal.

Protein: 26%

Kulhydrat: 22%

Fedt: 51%