Salami-dild-kartoffelsalat

25 min. total

Ingredienser

  • 1,3 pound kartoffel i tern
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk sennep, brun
  • 1 tsk honning
  • 0,5 tsk æblecidereddike
  • 1 tsk dild, hakket
  • 0,5 stk rødløg i skiver
  • 60 gram salami i strimler

Instruktioner

  1. Skær kartoflerne i store tern. Put dem i en gryde og dæk med koldt vand. Bring vandet i kog. Tilføj salt. Læg låg på og skru ned så det blot simre. Lad det simre i 10-15 minutter.
  2. Læg de kogte kartofler i en salatskål. Tag et syltetøjsglas og tilføj olie, sennep, honning, eddike, dild, salt og peber.
  3. Skru låget på og ryst grundigt. Vend dressingen og kartoflerne sammen. Tilføj rødlæg og salami.
  4. Vend grundigt. Server med det samme, eller stil på køl til senere. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 529 kcal.

Protein: 8%

Kulhydrat: 41%

Fedt: 50%