Salat af brune ris og grønne bønner

20 min. total

Ingredienser

  • 1,2 dl brune ris
  • 1 stk kogt æg i kvarte
  • 4,7 dl grønne bønner, blancheret
  • 2,4 dl squash i skiver
  • 2,4 dl agurk i skiver
  • 2,4 dl edamame bønner, blancheret
  • 0,5 tsk sesamfrø

Instruktioner

  1. Kog de brune ris efter emballagens anvisninger. Læg ægget i en gryde og dæk med koldt vand.
  2. Bring det i kog over mellem-høj varme, læg låg på. Fjern fra varmen og stil til side.
  3. Dræn, køl i isvand, pil ægget og skær det i kvarte.
  4. I en skål, arranger brun ris, grønne bønner, squash, agurk edamame bønner og ris.
  5. Pynt med sesamfrø og server med dressing. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 377 kcal.

Protein: 21%

Kulhydrat: 61%

Fedt: 18%