Salat af brune ris og grønne bønner

20 min. total

Ingredienser

  • 0,5 cup brune ris
  • 1 stk kogt æg i kvarte
  • 2 cup grønne bønner, blancheret
  • 1 cup squash i skiver
  • 1 cup agurk i skiver
  • 1 cup edamame bønner, blancheret
  • 0,5 tsk sesamfrø

Instruktioner

  1. Kog de brune ris efter emballagens anvisninger. Læg ægget i en gryde og dæk med koldt vand.
  2. Bring det i kog over mellem-høj varme, læg låg på. Fjern fra varmen og stil til side.
  3. Dræn, køl i isvand, pil ægget og skær det i kvarte.
  4. I en skål, arranger brun ris, grønne bønner, squash, agurk edamame bønner og ris.
  5. Pynt med sesamfrø og server med dressing. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 377 kcal.

Protein: 21%

Kulhydrat: 61%

Fedt: 18%