Salat af kogt kylling

25 min. total

Ingredienser

  • 1 stk kyllingebryst
  • 2 stk æg
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 tsk balsamico eddike
  • 2 cup rucola
  • 1 stk avocado i skiver
  • 1 cup cherrytomat i kvarte
  • 6 stykke kalkunbacon

Instruktioner

  1. Læg kyllingen i bunden af en gryde. Krydr med salt og peber. Dæk kyllingen med vand.
  2. Sæt gryden på komfuret. Bring vandet i kog. Skru da ned og lad det simre i 12-16 minutter.
  3. Læg ægget i en gryde og dæk det med vand. Bring vandet i kog ved mellem-høj varme. Læg låg på, tag gryden af varmen og stil den til siden.
  4. Steg baconen.
  5. Hæld vandet fra æggene. Hæld koldt vand på. Pil og skær dem i både.
  6. Hæld vandet fra kyllingen og findel den. Pisk olie, eddike, salt og peber sammen.
  7. Anret rucola, avocado, tomat, bacon, kylling og æg på en tallerken. Dryp dressingen over salaten. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 512 kcal.

Protein: 26%

Kulhydrat: 12%

Fedt: 62%